DJ Yasca

Dj Yasca is een feest/allround DJ die weet hoe hij van een feest een succes moet maken.

Vanaf het jaar 1999 is DJ Yasca (Pascal Kuijpers) begonnen te draaien als Allround DJ in het toenmalige Fellini te Heerlen kort daarna ging hij als resident aan de slag in Life Palace (nu Galouppe Gulpen). Een jaar later is hij gaan draaien in Discotheek Ahoy in Valkenburg. Daarna volgde diverse lokaties vooral in Limburg, Brabant Rotterdam en Zeeland.

In het begin heeft DJ Yasca veel ervaring op gedaan in Valkenburg door samen te werken met Henri Kicken. Daarnaast kwamen er veel toeristen uit alle delen van het land met diverse muzieksmaken. De ervaring die is opgedaan is heel erg nuttig om goed te kunnen inspringen op het publiek. Na deze periode is DJ Yasca gaan produceren en draaien op verschillende Horeca gelegenheden door heel Nederland en draait hij tevens op evenementen van bijvoorbeeld dance/houce tot bedrijfsfeesten en bruiloften.

DJ Yasca draait inmiddels al 19 jaar.Alle stijlen zijn vertegenwoordigd: Dance, Feest, House , Classics, 90’s, Top-40, R&B etc.

Dj Yasca draait de muziek die de mensen wlllen. DJ Yasca draait in overleg met de opdrachtgevers voor de mensen die aanwezig zijn op locatie. Het belangrijkste is dat de klanten met een goed gevoel naar huis gaan.

Copyright ©michaelbollen.nl 2013