DJ Yasca

Creative Solutions by Professional DJsound Designers
Embark on a sonic adventure at our inaugural multi-genre Music Festival featuring electrifying performances across our iconic destination.

Head Office: 785 15h Street,
Office 478 Berlin, De 81566

Copyright © 2023 DJSOUND. All rights reserved

Jouw feest, jouw ritme, jouw DJ

DJ Yasca is een ervaren allround DJ die al 25 jaar lang feesten tot een succes weet te maken. Met een brede muziekkennis en ervaring in diverse locaties in Limburg, Brabant, Rotterdam en Zeeland, weet DJ Yasca precies hoe hij het publiek moet vermaken. Vanaf het jaar 1999 is DJ Yasca (Pascal Kuijpers) begonnen te draaien als Allround DJ in het Fellini te Heerlen, kort daarna ging hij als resident aan de slag in Life Palace / Galouppe in Gulpen. Een jaar later is hij gaan draaien in Discotheek Ahoy in Valkenburg. In het toeristische Valkenburg heeft DJ Yasca veel ervaring opgedaan met bezoekers vanuit alle hoeken van Nederland en daarbuiten. Door te luisteren naar de wensen van de opdrachtgevers en het aanwezige publiek, zorgt DJ Yasca ervoor dat iedereen met een goed gevoel naar huis gaat. Of het nu gaat om een bedrijfsfeest, bruiloft of een classics party, DJ Yasca staat garant voor een geslaagd feest met alle stijlen vertegenwoordigd. Laat DJ Yasca jouw evenement naar een hoger niveau tillen en geniet van een onvergetelijke ervaring!

Galactic fusion

Sound and Spirit

Music is the way to express your emotions and the thing you enjoyed most in life – it’s one of the most important parts of our lives.

DJ Yasca zorgt voor een onvergetelijke ervaring met zijn uitstekende communicatie en professionele aanpak. Met een geweldige feeling voor sfeer en een indrukwekkende lichtshow weet hij elk evenement naar een hoger niveau te tillen. Klanten prijzen zijn klantvriendelijkheid en de nauwkeurige afstemming van muziekkeuzes, wat resulteert in onvergetelijke feesten en events. Met een topgeluid en duidelijke muziekkeuzes maakt deze DJ elk evenement tot een groot succes!
Michael Bollen